ICT-advies met focus op Interim- en Informatiemanagement

Hoewel Interim als consultant fungeert op alle domeinen van de ICT-wereld, hebben we toch een duidelijk specialisme in Interim- en Informatiemanagement. Als specialist komen we steeds ter plaatse om de noden te bespreken en een voorstel op maat van de onderneming uit te brengen.

Inter Im als partner inzake Interimmanagement

Onze kennis is van goudwaarde, dat heeft de praktijk reeds veelvuldig bewezen. Toch delen we het graag. Vooral voor kleinere bedrijven is het tijdelijk in huis halen van expertise een absolute meerwaarde. Dit doen we in uiterste transparantie en steeds on-the-spot. Te midden van de dagelijkse praktijk van jouw onderneming brengen wij expertise en beheren wij het volledige traject.

Wij implementeren ons in de organisatie en leren wat er leeft, om zo extra doeltreffend ICT-oplossingen te brengen. Dat staat ons als geen ander toe om oplossingen te brengen die als een schot in de roos hun doel treffen. Efficiëntie kan immers enkel van binnenuit komen. Wij brengen dan ook de noodzakelijke kennis om jouw onderneming maximaal te ontplooien. Graag gedaan.

Informatiemanagement als expertisegebied

Als het op informatiemanagement aankomt, kunnen we een en ander vertellen. Als specialist hoeft dat dan ook niet te verbazen. Hoe dan ook zijn we thuis in de verschillende domeinen van informatiemanagement. Hierbij hebben we bovendien niet alleen oog voor de praktische kant, maar denken we ook financieel met jou mee. Informatiemanagement is immers veel meer dan codetaal, het gaat om oplossingen die werken én betaalbaar zijn. Ook hier bewijzen wij keer op keer onze meerwaarde.