Wanneer heb jij baat bij loopbaancoaching in Nijmegen?

Loop je vast tijdens je huidige werkzaamheden of ben je toe aan iets nieuws maar weet je niet wat? Dit zijn kwesties waar je soms tot diep in de nacht over kan piekeren. Loopbaancoacing Nijmegen kan wellicht uitkomst bieden naar een nieuw level in je carrière. Waar kan het allemaal voor worden ingezet? Je bent zo’n 50 jaar aan het werk, dus het zal zonde zijn als je dit met tegenzin doet.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je gebruik maakt van loopbaancoaching Nijmegen ga je samen met een adviseur bekijken wie je bent, wat je kan, wat je wil en waarom je dat wil, vervolgens wordt gekeken wat wellicht andere mogelijkheden zijn. Wanneer er een richting is waarop jij je wil focussen, zal er een stappenplan worden gemaakt. Alle deze punten worden uitvoerig behandeld en dat zorgt ervoor dat het een behoorlijk proces is waarbij je je helemaal moet open stellen.

Wat kan je er niet van verwachten?

Loopbaancoaching Nijmegen is er enkel om jou te ondersteunen en te laten inzien welke stappen jij kan zetten in je carrière. Zingevingsvragen kunnen gesteld worden, maar een adviseur is geen therapeut. Dit is een veel gemaakte fout wanneer een adviseur wordt aangesteld.

Wie kan er gebruik van maken?

Loopbaancoaching Nijmegen kan door iedereen worden ingezet. Wanneer je vastloopt in je studiekeuze, maar ook wanneer je al 20 jaar werkzaam bent en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Zowel mannen als vrouwen maken gebruik van een loopbaancoach.

Wanneer heb jij baat bij loopbaancoaching Nijmegen?

Je zal baat hebben bij loopbaancoaching Nijmegen wanneer je zelf vastloopt in je zoektocht naar een vervolgstap in je carrière. Een adviseur kan je inzicht geven wat je precies wil en wat allemaal mogelijk is. Vaak is er meer mogelijk dan dat je zelf weet. Een adviseur is er daarom op jou daarop te wijzen.