Specialisatie in zorg- en managementinformatie

Inter Im heeft een jarenlange expertise inzake informatiemanagement voor de zorgsector.

Informatisering in de zorgsector

De laatste jaren hebben wij in de zorgsector mee de evolutie van automatisering naar informatisering vormgegeven. IM is voor ons dan ook de volgende stap voor de zorgsector. Hierbij ligt onze focus op het slim inzetten van ICT om zorgverleners optimaal te ondersteunen. We denken mee aan het snelle gebruik, het eenvoudig updaten en het razendsnel raadplegen van pati├źntengegevens, maar experimenteren ook gretig met de nieuwste toepassingen en applicaties. Als vakexperts houden we regelmatig lezingen en dienen we steevast als schakel tussen de zorgsector en de bedrijfswereld.

De zorgsector ziet problemen, wij zoeken naar doeltreffende oplossingen. Bovendien bieden we eveneens de ondersteuning aan ontwikkelaars die werken aan informatisering. Op die manier plaatsen ook wij een goede zorgverlening op de eerste plaats.

Implementatie, optimalisatie en managementinformatie

Ook buiten de zorgsector ontzorgen wij jou graag.

Niet alleen kennen wij de kneepjes van het vak, bovendien zijn wij ook geboren onderhandelaars. Zo gaan we ook graag met leveranciers aan tafel zitten om bepaalde aspecten te optimaliseren en beter te implementeren. Zelfs over contracten onderhandelen we gretig. Onze uitgebreide expertise hoeven we hierbij niet te benadrukken.

Toch gaan we steeds een stapje verder dankzij de uitgebreide connecties die we hebben. Zo kunnen we vaak net dat tikkeltje extra doen. En die vruchten? Die kan jouw onderneming plukken.