Wat niet mag ontbreken wanneer jij standhouder bent op een beurs

Ga jij binnenkort met je product of dienst op een beurs staan om nieuwe klanten binnen te halen? Dan is het lezen van deze blog wellicht van zeer toegevoegde waarde. Er zijn verschillende manieren om de aandacht van mensen en daarmee ook potentiele afnemers te trekken. Iedere standhouder doet dit uiteraard op zijn eigen manier, maar jij wilt eruit springen. Waar moet je op letten bij het creƫren van een beurswand?

Flexibel inzetbare beurswand

Een multi-inzetbare en flexibele beurswand is erg handig met het oog op de kosten. Wanneer er een frame wordt gemaakt waaraan elke keer verschillende uitingen gehangen kunnen worden, is het voor meerdere beurzen of doeleindes inzetbaar.

Verwisselbare printplaten

Zoals hierboven werd benoemd kunnen er verschillende uitingen worden gemaakt voor een type beurswand frame. Deze uitingen worden ook wel printplaten genoemd. Elke printplaat kan iets anders communiceren, dit is erg handig wanneer het aanbod van producten of diensten sterk veranderd. Een voorbeeld van een printplaat is een plaat waarop alle diensten staan afgebeeld en waar de kracht van het bedrijf ligt.

Makkelijk te monteren

Een beurswand inclusief printplaten zijn erg makkelijk te monteren en daarom super gemakkelijk op te zetten wanneer je op de beurs bent. Je staat niet urenlang te knutselen en uit te vogelen hoe de constructie in elkaar moet zitten.

Vervoerbaar

Door het makkelijk te monteren en demonteren van een beurswand is het ook erg makkelijk vervoerbaar. Dit komt omdat het van een groot opvallend object, gereduceerd kan worden naar kleinere onderdelen. De materialen kunnen achterin een busje of grote auto worden geschoven.

Prijstechnisch interessant

Omdat de beurswand een frame is waar verschillende printplaten aan gehangen kan worden, is het prijstechnisch zeer interessant. Dit voorkomt dat je elke keer een nieuwe beurswand moet bestellen